Leicester åkte på storförlust mot Liverpool

Jürgen Klopps Liverpool ställdes mot Claudio Ranieris Leicester på Anfield. Det skulle visa sig bli en totalkross från hemmalaget som till slut vann med 4-1.

Det dröjde endast 13 minuter innan målskyttet inleddes i matchen. James Milner hittade fram till Roberto Firmino som därefter sköt in ledningsmålet för Liverpool.

I den 31:e minuten skulle även ledningen utökas. Nyförvärvet Sadio Mané höll sig framme, framspelad av Daniel Sturridge. 2-0 var ett faktum.

Trots dominansen från hemmalaget skulle Leicester få en bjudning in i matchen. Jamie Vardy snappade upp bollen när Lucas slarvade i straffområdet och kunde rulla in 1-2.

Det skulle dock bli ännu tyngre för Leicester. I den 56:e minuten spelade Georginio Wijnaldum fram till Adam Lallana som sköt in även 3-1.

Förnedringen var inte klar där. Målvakten Kasper Schmeichel långt utanför när Mané fick tag i bollen. Därefter spelade han fram Firmino som satte sitt andra mål för kvällen.

4-1 blev också slutresultatet. Tungt för Ranieri, vars lag inte har övertygat inledningsvis den här säsongen.

Liverpool: Mignolet; Clyne, Matip, Lucas, Milner; Wijnaldum, Henderson; Lallana, Mane, Firmino; Sturridge.

Leicester: Schmeichel; Simpson, Huth, Morgan, Fuchs; Mahrez, Drinkwater, Amartey, Albrighton; Okazaki, Vardy.