Liverpool fick bara oavgjort mot League Two-lag

Liverpool hade det överraskande tufft mot League Two-laget Exeter City FC. Storlaget låg länge under men kvitterade med en kvart kvar att spela och matchen slutade 2-2.

Ett skadedrabbat Liverpool kom med ett reservbetonat lag för match i FA-cupens tredje omgång mot Exeter, en klubb som håller till i League 2, den engelska fjärdedivisionen. Det kunde ha straffat sig ordentligt.

Exeter visade ingen överdriven respekt. 1-0 gjorde Tom Nicholls. Jerome Sinclair kvitterade visserligen tre minuter senare, men Liverpool hamnade åter i underläge när Lee Holmes skruvade in en hörna direkt i mål på tilläggstid i den första halvleken. Brad Smith lyckades kvittera med dryga kvarten kvar att spela, men Exeter klarade oavgjort. 2-2 och därmed väntar omspel på Anfield om två veckor.

Liverpool: Bogdan - Randall, Ilori, Enrique, Smith - Stewart, Brannagan - Kent, Teixeira, Sinclair - Benteke

Exeter City FC: Olejnik - Woodman, Noble, Ribeiro, Holmes - Nicholls, Moore-Taylor, Reid, Nichols - Tillson, Brown.