Liverpool körde över Hull på Anfield - dubbla Milner-mål

Liverpool körde över Hull hemma på Anfield. Pool vann matchen med 5-1, bland annat efter dubbla straffmål av James Milner.

Det blev en skön match för Liverpool när Hull gästade på Anfield. I den 17:e minuten inledde Adam Lallana målskyttet för hemmalaget, i vad som skulle bli en överkörning.

När Ahmed Elmohamady blev utvisad och drog på sig straff efter en halvtimme blev det väldigt tungt för Hull. James Milner förvaltade straffen och gjorde 2-0 säkert, och målen skulle fortsätta rulla in.

Sadio Mané vände snyggt i straffområdet och sköt in 3-0 i ena hörnet i den 36:e minuten.

Fem minuter in i andra halvlek reducerade inhopparen David Meyler för Hull, men det här var Liverpools dag.

Phillipe Coutinho satte 4-1 direkt efter reduceringen, och 20 minuter senare var det dags för James Milner från elva meter igen. Mittfältaren satte dit femman och Liverpool slog Hull med 5-1 på Anfield.