Liverpool vände mot Burnley - Emre Can hjälte: "Första grisiga segern vi tagit"

Burnley tog en tidig ledning mot Liverpool på Anfield.
Men hemmalaget lyckades vända och Emre Can blev matchvinnare i 2-1-segern.
- Det är den första grisiga segern vi har tagit, säger Jürgen Klopp till Sky Sports.

Burnley har bara tagit två poäng på bortaplan under hela Premier League-säsongen. Mot Liverpool på Anfield stod laget dock för en fin instas, men blev tvunget att nöja sig med en hedersam förlust.

Gästerna fick en drömöppning när Ashley Barnes skickade in 1-0 i den sjunde minuten. Burnley höll sedan ledningen och såg ut att gå till paus i överläge. Men på tilläggstid stötte Georginio Wijnaldum in bollen från nära håll och såg till att ge Liverpool ett viktigt mål.

Efter en timmes spel kom så avgörandet för hemmalaget. Emre Can avlossade ett lågt, borrande skott från några meter utanför straffområdeslinjen och hittade det ena hörnet.

Segern var viktig för Liverpool som jagar i toppstriden.

- Insatsen var bra nog för att vinna matchen, men resultatet är massivt för oss. Det är den första grisiga segern vi har tagit. Normalt när vi inte är bra förlorar vi, säger Jürgen Klopp efter matchen.