Liverpool vann svängig match - i delad PL-ledning

Det svängde rejält om Liverpool under lördagen, men till slut vann man med 4-2 mot Crystal Palace och ligger nu delad etta i Premier League.

Är Jürgen Klopps Liverpool ett lag som på allvar kan utmana om Premier League-titeln den här säsongen? Den frågan har börjat ställas. Nu ligger laget i delad serieledning med Manchester City och Arsenal, efter lördagens 4-2-seger över Crystal Palace.

Liverpool tog ledningen redan i den 16:e minuten, genom Emre Can men kort därefter kvitterade Palace. Några minuter senare nickade Dejan Lovren in 2-1 till Liverpool, men en stund efter det kvitterade hemmalaget igen.

Precis innan pausvilan satte dock Liverpools mittback Joel Matip 3-2 och i den andra halvleken satte Roberto Firmino spiken i kistan med sitt 4-2-mål. Brassen chippade kyligt in bollen i nät.