Lukakus frisparksstrut räckte inte - kryssade i anfallsduellen mot Benteke

Romelu Lukaku och Christian Benteke är de två belgarna som har gjort flest i Premier Leagues historia. På fredagskvällen möttes de på Goodison Park - och båda gjorde ett mål var i 1-1-matchen mellan Everton och Crystal Palace.

Yannick Bolasie startade för Everton - mot sin tidigare klubb Crystal Palace som den avige ytterspringaren lämnade i somras.

Men det blev inget mål för Bolasie. I stället kom allt att handla om den belgiska anfallsmatchen - den mellan Christian Benteke och Romelu Lukaku.

Lukaku gav Everton ledningen drygt en halvtimme in i matchen. Belgaren gjorde sitt femte mål för denna Premier League-säsongen när han mycket snyggt skruvade in en frispark till vänster om Mandanda.

Everton var det bättre laget i första men Crystal Palace skulle komma igen efter paus. Christian Benteke kvitteringsnickade bara några minuter in i andra halvlek. Det innebar 1-1 - både i matchen och mellan anfallsbelgarna Lukaku och Benteke.

Fler mål blev det inte - och Crystal Palace fick med sig en tung bortapoäng mot Everton.

Everton: Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Oviedo - Gueye, Barry - Cleverley, Barkley, Bolasie - Lukaku

Crystal Palace: Mandanda - Ward, Delaney, Tomkins, Kelly - Ledley, McArthur - Townsend, Zaha, Puncheon - Benteke