Man City krossade Stoke - nyförvärvet tvåmålsskytt

Stoke var inte ofarligt men Manchester City kunde till slut vinna med bekväma 4-1. Sergio Agüero och nyförvärvet Nolito gjorde två mål vardera.

Manchester City hade grepp om matchen från början till slut. Sergio Agüero inledde målskyttet för bortalaget på straff och utökade sedan ledningen tio minuter senare.

Minuten in i den andra halvleken tilldelades även Stoke en straff som Bojan Krkic förvaltade till 1-2.

Men därefter skulle Citys nyförvärv från Celta Vigo presentera sig. Nolito byttes in i den 69:e minuten och lyckades pricka rätt både en och två gånger i slutminuterna av matchen.

Pep Guardiolas mannar har nu inlett säsongen med två ligavinster i rad.