Manchester City förlorade igen - Newcastle vinnare på Etihad inför derbyt

Manchester City visar knackig form inför derbyt mot Manchester United på söndag. I ligacup-mötet med Newcastle förlorade man med 2-0 inför hemmafansen.

Rolando Aarons chockade City med ett tidigt mål.

På söndag är det dags för säsongens första Manchester-derby när United gästar City på Etihad Stadium. Hemmalaget går in i mötet med en knackig form. Efter tappet mot CSKA Moskva i Champions League, 0-2 till 2-2, förlorade man i helgen mot West Ham.

I ligacup-mötet med Newcastle på onsdagsskvällen blev det en ny förlust för City. Rolando Aarons chockade hemmapubliken med ett tidigt mål. I den 6:e minuten snappade han upp bollen efter slarv i City-försvaret och sköt ett lågt skott som letade sig in i mål.

I den andra halvleken pressade City på men man lyckades inte få hål på gästerna trots flera jättelägen. Istället avgjorde Moussa Sissoko med sitt 2-0-mål i den 75:e minuten.

Manchester City är därmed utslagna ur cupen och får hoppas på att man kan få ordning på formen till mötet med lokalrivalen United på söndag.

Publicerad 2014-10-29 kl 22:53