Mardrömssäongen fortsätter - tung återkomst för Moyes på Goodison Park

David Moyes återvände till Goodison Park - och blev förlorare.
Europa League börjar se allt mer svåråtkomligt för Manchester United.

En pressad David Moyes.

David Moyes återvände till Goodison Park med sitt Manchester United. Och en pressad Moyes är nu än mer pressad efter 2-0-förlusten mot Everton.

I den 28:e minuten tog Everton ledningen. Phil Jones ramlade i eget straffområde och fick bollen på handen. Straffen var solkar och Leighton Baines var stensäker. En tuff återkomst för David Moyes med andra ord.

Och det skulle bli värre. I den 42:a minuten kom 2-0 för Everton. Kevin Mirallas visade stor klass när han avslutade in De Geas bortre hörn.

Det blev inte fler mål och Everton vann med 2-0 och nu tyder det mesta på att Manchester United även missar Europa League nästa säsong.

Everton: Howard; Coleman, Distin, Stones, Baines; McCarthy, Barry; Mirallas, Barkley, Naismith; Lukaku

Manchester United: De Gea, Jones, Smalling, Evans, Büttner; Carrick, Fletcher, Nani, Kagawa, Mata; Rooney.

Publicerad 2014-04-20 kl 19:06