Martin Olsson utvisad i andra minuten för Norwich

Svenske landslagsmannen Martin Olsson blev utvisad redan i den andra minuten när Norwich under lördagen föll mot Queens Park Rangers.

Martin Olsson hade en tung lördagseftermiddag. När hans Norwich gästade Queens Park Rangers fick den svenske vänsterbacken lämna planen redan i den andra minuten. Olsson stoppade nämligen bollen på mållinjen med handen.

Landslagsmannen tilldelades ett rött kort och QPR fick en straff, som de missade. Men det blev Norwich-förlust ändå, med 2-1.

Olssons tvillingbror, Marcus, fick se sitt Derby från läktaren under lördagen. Vänsterbacken har problem med ett knä och stod utanför truppen mot Roterham. Derby vann dock med 3-0.

Bristol City föll under lördagen borta mot Birmingham med 1-0. Svenske anfallaren Gustav Engvall satt på bänken under hela matchen, medan mittbacken Joel Ekstrand inte var med i truppen.