Ny kollaps för Sunderland - Bolasie hattrickhjälte för Palace

Sunderland utan Sebastian Larsson åkte på en rejäl smäll när laget förlorade med 4-1 hemma mot Crystal Palace. Yannick Bolasie blev stor segerfixare för gästerna med sitt hattrick.

Sunderland har haft en knackig säsong i Premier League och för att få bukt på problemen har Dick Advocaat tillsats på tränarbänken. Att holländaren inte lyckats stabilisera Sunderlands spel visade sig tydligt när Crystal Palace i början av den andra halvleken skaffade sig en 3-0-ledning inom loppet av fem minuter. Stor segerfixare för Alan Pardews Palace var Yannick Bolasie som fullbordade sitt hattrick med knappa halvtimmen kvar att spela.Crystal Palace tog därmed sin fjärde raka seger.

Matchen mellan Swansea och Everton slutade 1-1 där Aaron Lennon öppnade målskyttet för gästerna i den första halvleken. Hemmalaget skulle dock komma tillbaka genom Jonjo Shelvey som kvitterade från straffpunkten.

Southampton tog å sin sida en stabil 2-0 seger hemma mot Hull City medan West Ham och Stoke fick dela på poängen efter 1-1 matchen på Boleyn Ground.

I London bjöds det på en överraskning när Christian Benteke sänkte Tottenham i Aston Villas 1-0-seger och såg till att hans lag tog med sig alla tre poängen hem till Birmingham.

Slutligen tog tabelljumbon Leicester City sin andra raka vinst efter att ha besegrat West Bromwich med 3-2 på bortaplan. The Foxes har nu endast tre poäng till Hull City som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.

Publicerad 2015-04-11 kl 18:38