Nytt poängtapp för Liverpool trots drömstart och målvaktstavla

Liverpool föll mot Bournemouth senast. Under söndagen tappade man poäng på nytt när man spelade 2-2 hemma mot West Ham.

Det svängde om Liverpool-West Ham. Söndagens match slutade 2-2. Adam Lallana gav Liverpool ledningen redan i den femte minuten, men hemmalaget lyckades inte utnyttja det tidiga övertaget.

Dimitri Payet kvitterade till 1-1 på en frispark i den 27:e minuten, en frispark som Lorius Karius i Liverpool-målet kanske borde ha tagit. Innan pausvilan satte också Michail Antonio 2-1 till West Ham.

Precis efter paus kvitterade Liverpool efter att West Hams målvakt Darren Randolph stått för en tavla. Randolph lyckades inte plocka ner ett inlägg, utan gav bort bollen till Divock Origi som petade in 2-2 i öppet mål. Randolph fick senare sin revansch för tabben, när han räddade ett långskott från Jordan Hendersson uppe vid krysset.

Nu har Liverpool hela sex poäng upp till serieledaren Chelsea.

Liverpools startelva: Karius - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Henderson, Wijnaldum, Lallana - Mane, Origi, Firmino

West Hams startelva: Randolph - Nordtveit, Reid, Ogbonna, Cresswell - Noble, Obiang - Ayew, Lanzini, Payet - Antonio