Olsson tillbaka efter skada när Norwich vann

Championship

Efter en månads skadefrånvaro var Martin Olsson tillbaka från start för sitt Norwich. Svensken spelade hela matchen när Wigan besegrades med 2-1.

Den svenska landslagsbacken Martin Olsson skadade sig i Norwichs möte med Sheffield Wednesday den 13 augusti och missade VM-kvalmötet med Holland.

Under tisdagskvällen var Olsson tillbaka och startade i Norwich möte med Wigan. "The Canaries" vann matchen med 2-1.

Wigans målvakt Adam Bogdan bjöd hemmalaget på 1-0-målet redan efter tre minuter när han med en usel bollmottagning gav bort bollen till Jacob Murphy som kunde rulla in bollen. Samme Murphy gjorde även matchens andra mål i den 11:e minuten.

Jordi Gomez reducerade till 2-1 i den 72:a minuten, men kvitteringen uteblev.

Martin Olsson spelade hela matchen för Norwich.