Rodgers: "Liverpool bättre än i 5-1-segern"

Liverpool körde över Arsenal och vann med 5-1 i februari. Ändå tyckte Brendan Rodgers att hans lag spelade bättre i 2-2-mötet i går.
- Vår prestation var utomordentlig, säger han enligt goal.com.

I februari gick Liverpool ut på Anfield och fullkomligt körde över Arsenal från start. Och efter tjugo minuter hade man en 4-0-ledning i en match som slutade 5-1.

Samma målproduktion bjöd hemmalaget inte på i går. Liverpool dominerade visserligen matchen, speciellt i första halvlek. Men det var Arsenal som visade upp effektivitet och vände 0-1 till en 2-1-ledning.

Långt in på tilläggstiden, i den 97:e minuten, lyckades Martin Skrtel rädda en poäng för Liverpool genom att nicka in 2-2.
Efter matchen var Brendan Rodgers lyrisk över insatsen, som han menar trumfar den i februari.
- Vår prestation var utomordentlig. Passningsspelet, intensiteten och presspelet, säger Rodgers.

- Vi är besvikna över målen vi släppte in men vår karaktär var mycket bra. Vi spelade bättre och dominerade mer än vad vi gjorde när vi vann med 5-1 förra säsongen.

Se höjdpunkter från matchen i Sporten i klippet ovan!

Publicerad 2014-12-22 kl 08:55