Sam Allardyces premiärfest kom av sig efter Bentekes straffmiss

Sam Allardyce fick en drömstart på första matchen med Crystal Palace.
Men en grov straffmiss av Christian Benteke fick festen att komma av sig.

Sam Allardyce är tillbaka inom den engelska fotbollen efter skandalen som tvingade honom att lämna jobbet som engelsk förbundskapten. Den nye Crystal Palace-managern fick en strålande inledning på jobbet, men Allardyce jubel skulle fastna i halsen.

Watford fick en tuff start och tvingades byta ut Daryl Janmaat på grund av skada efter fyra minuter - och efter tretton minuter tvingades managern Mazzari till nästa byte på grund av skada då Valon Behrami tvingades utgå.

Ytterligare tretton minuter senare lades ytterligare sten på börda då Yohan Cabaye på passning från Andros Townsend hittade in med ett skott i bortre hörnet, utom räckhåll för Watford-målvakten Gomes.

I den 37:e minuten högg Christian Benteke på en slarvig bakåtpassning och revs ner i straffområdet av Gomes. Benteke tog sedan själv den efterföljande straffen men slog en usel straff som Gomes kunde rädda. Gomes är därmed de senaste säsongernas bäste straffräddare i Premier League.

I andra halvlek lös finliret med sin frånvaro och i röran framför Palaces mål i samband med en hörna gjorde Delaney omkull Prödl varpå Watford fick straff. Troy Deeney gjorde det Benteke inte lyckades med och bombade in sin straff bakom Hennessey.

Matchen slutade 1-1, och Sam Allardyce fick nöja sig med en poäng i Palace-debuten.