TV: Silvas dubbel gav City säker seger

Manchester City skuggar Chelsea i Premier League-tabellen. David Silva såg med två mål mot Crystal Palace till att ta laget upp på samma poäng som London-laget.

Lika många spelade matcher. Tre poäng upp till serieledningen. Manchester Citys match mot Crystal Palace var minst sagt viktig om målsättningen att utmana Chelsea om tätpositionen skulle fortsätta att leva. I Citys uppställning saknades renodlade anfallare - och därmed klev mittfältaren James Milner upp på topp.

Men det var inte han som satte 1-0, utan David Silva. Spanjoren höll sig framme på en retur i början av andra halvlek och rakade in matchens första mål. Den lille mittfältaren hade en riktigt bra afton, och i den andra halvleken gjorde Silva även 2-0.

I den 81:a minuten satte Yaya Toure dit spiken i kistan genom att dunka in bollen via stolpen.

Manchester City är nu uppe på samma poäng som Chelsea i toppen av tabellen. London-laget har dock chansen att återta ledningen när man möter Stoke på måndag.

Publicerad 2014-12-20 kl 15:35