Skrällarna: Wolves och Luton utslagna ur ligacupen

Wolves gick på en mina i ligacupen.
För det blev uttåg mot Ipswich.
Även Luton är utslaget efter 1-0-förlust mot Exeter.

Wolves har haft en knackig inledning på säsongen och den negativa trenden fortsätter.

I ligacupmötet med Ipswich gick Premier League-klubben upp i en tvåmålsledning på bara en kvart efter mål av Toti Gomes och Hwang Hee-chan.

Sedan kom raset.

Omari Hutchinson reducerade i den 28:e minuten och innan den första akten var över hade Freddie Ladapo kvitterat.

En kvart in i den andra halvleken slog Jack Taylor till för Championship-tvåan och 3-2 blev matchens slutresultat, vilket innebär uttåg för Wolves i den tredje omgången.

Dessutom är Luton, som också spelar i Premier League, utslaget efter 1-0-förlust mot League One-laget Exeter.

Publicerad 2023-09-26 kl 22:44