Sterling sköt Liverpool vidare i Ligacupen - nu väntar Chelsea i semifinalen

Liverpool avancerade till semifinal i Ligacupen.
Raheem Sterling blev hjälte med sina två mål.

Efter 20 minuter tog Liverpool ledningen. Jordan Henderson nickade fram en helt ren Raheem Sterling som kunde sätta huvudet till och göra 1-0. Ett viktigt mål för Sterling, som inte gjort mål på 17 matcher.

Bara åtta minuter senare kom 2-0. Lazar Marković hittade en lysande position utanför boxen där han kunde pricka in en målvaktsretur. Serbens första mål i Liverpool-tröjan.

I den 53:e minuten gjorde Raheem Sterling sitt andra och Liverpools tredje mål för kvällen.

Dock tände Dan Gosling Bournemouths hopp när han redcuerade i den 58:e minuten.

Men närmare än så kom inte Bournemouth. Liverpool vann med 3-1 och är vidare till semifinal i Ligacupen.

Även Tottenham är i semifinal efter klara 4—0 mot Newcastle på White Hart Lane. Nabil Bentaleb, Nacer Chadli, Harry Kane och Roberto Soldado.

Liverpool ställs mot Chelsea i semifinal. Tottenham möter Sheffield United.

Publicerad 2014-12-17 kl 22:35