Summering: Olsson inblandad i WBA:s förlust – så gick det i Premier League under lördagen

Jonas Olsson orsakade frisparken som ledde fram till Evertons segermål mot West Bromwich. Samtidigt tog Antonio Conte andra raka segern med sitt Chelsea.

West Bromwich – Everton (1-2)

West Bromwich föll hemma mot Ronald Koemans mannar. Den första halvleken var relativt jämn, där båda lagen hade en hel del chanser. WBA inledde målskytten genom Gareth McAuley men Kevin Mirallas kvitterade strax innan halvtid.

Everton tog ledningen i den andra halvleken efter att Jonas Olsson orsakat en frispark. Ben Foster i mål stod först för en kanonräddning men kunde inte stå emot Gareth Barrys nick på hörnan därefter.

Watford – Chelsea (1-2)

Chelsea tog sin andra raka 2-1-seger. Laget hamnade i underläge borta mot Watford, men mål av Batshuayi och Diego Costa i 80:e respektive 87:e minuten säkrade Londonlagets andra trepoängare i rad.

Burnely – Liverpool (2-0)

Liverpool är samtidigt tillbaka på jorden efter 4-3-segern i premiären borta mot Arsenal. På lördagen föll Jürgen Klopps lag borta mot nykomlingen Burnley med 0-2.

Tottenham – Crystal Palace (1-0)

Harry Kane spelade fram Victor Wanyama som gjorde enda målet i mötet mellan Tottenham och Crystal Palace. Londonlaget står nu på fyra poäng efter att ha kryssat i den första omgången mot Everton.

Swansea – Hull (0-2)