Superdrama när Arsenal slog Burnley - avgjorde med "offsidemål"

Allt hände i Arsenal-Burnley.
Det slutade i en Arsenal-seger, efter att laget gjort 2-1 på en straff som efter en offsidesituation aldrig borde ha dömts.

Länge såg söndagens match mellan Arsenal och Burnley ut att sluta mållös. Men i den 59:e minuten lyckades London-lagets mittbacken Shkodran Mustafi sätta 1-0. Kort därefter fick Arsenals Granit Xhaka rött kort direkt efter en ful tackling och det skulle visa sig vara bara början på ett dramatiskt slut på matchen.

I den 93:e minuten kvitterade nämligen Andre Gray till 1-1 på straff, efter att Francis Coquelin fällt en motståndare innanför straffområdeslinjen. Att domaren Jonathan Moss dömde straff fick Arsenals manager Arsene Wenger att gå i taket. Wenger blev då utvisad, och stod senare och knuffade på fjärdedomaren i spelartunneln.

Men Arsenal skulle komma tillbaka. I den 98:e minuten gjorde Alexis Sanchez 2-1 på straff, efter att Ben Mee sparkat Laurent Koscielny i ansiktet. Men Koscielny stod i en offsideposition när inlägget kom in i straffområdet och det borde alltså aldrig ha blivit straff till Arsenal.