TV: 5-4 för Liverpool efter makalöst drama

Liverpool slog Norwich borta på Carrow Road efter en sanslös vändning som tappades på tilläggstid - men där segern säkrades i sista sekunden.

Med sex poäng upp till Europaplats så var Liverpool i stort poängbehov efter förra helgens förlust mot Manchester United.

Det hela började också bra för Jürgen Klopps mannar för vilka Roberto Firmino öppnade målskyttet i den 18:e minuten. James Milner spelade in bollen till Firmino som via målvakt och stolpe öppnade målskyttet på Carrow Road.

Tio minuter senatre skulle hemmalaget jämna ut tillställningen sedan Dieudonné Mbokani med en klack styrt in kvitteringen och innan halvleken var över skulle också nyförvärvet Steven Naismith presentera sig på allvar.
Den tidigare Everton-spelaren  kom loss på högerkanten och avslutade intill den bortre stolpen. Succédebuten skulle också fortsätta för skotten som i den 54:e matchminuten fixade en straff åt hemmalaget. Hoolahan klev fram och skickade in 3-1 till Norwich.

Ett mål som väckte Liverpool.
Bara en minut senare skulle Liverpool få kontakt igen då en snabb reducering kom via Jordan Henderson. Efter en timmes spel så skulle också kvitteringen komma genom Firmino och med 20 minuter kvar bytte Norwich in Martin Olsson.
Han hade bara varit på planen i fem minuter innan Liverpool gjorde ytterligare ett mål. Bollen landade i Norwich backlinje som under stress slog en snabb boll mot egen målvakt från mittlinjen - men alldeles för löst. James Milner uppfattade misstaget, jagade ikapp bollen och satte 4-3.

En vändning från 1-3 till 4-3 på 20 minuter och vild fest i Liverpool. En fest som såg ut att få ett tråkigt slut när Sebastian Bassong sköt 4-4 på tilläggstid. Men Liverpool hade energi kvar och efter en förvirrad situation i offensivt straffområde landade bollen framför Adam Lallana som nöp till och sköt 5-4 i den 95:e minuten.