TV: Arsenal slog United stort efter drömstart - Alexis tvåmålsskytt

Arsenal bjöd på en bländande uppvisning under första halvlek av tungviktsmötet mot Manchester United i Premier League. Matchuret hade inte ens hunnit till tjugo minuter innan Arsenal gjort 3-0 vilket också blev slutresultat.

Ett närmast paralyserat United-försvar kunde inte alls stå emot de virvlande attackerna från hemmalaget på Emirates Stadium under den första halvleken. Med ett kvickt, rörligt och fantasirikt anfallsspel fick Arsenal sina motståndare att se tunga och långsamma ut.

Sanchez-show
Festen inleddes i den sjätte minuten när Alexis Sanchez elegant klackade in 1-0 på ett inlägg från Mesut Özil. Tysken ökade sedan själv på till 2-0 minuten senare, assisterad av Theo Walcott.

Tolv minuter senare var det dags igen och det var dags för Alexis Sanchez show igen. Han skakade av sig ett par försvarare och dundrade in 3-0 från straffområdesgränsen. Faktum är att Arsenals ledning kunde ha varit både ett och två mål större om chanserna förvaltats i första halvlek.

Manchester United jämnade ut matchen efter paus, men var aldrig i närheten av att hota Arsenal.

Publicerad 2015-10-04 kl 19:08