TV: Arsenal slog West Brom - se Cazorlas jättefilmning

Mikel Arteta slog iskallt in 1-0 mot West Bromwich.

Men det var en flagrant filmning från Santi Cazorla som gav Arsenal straffen.

Det var efter 20 minuter som Sunderlands Steven Reid sparkade hål i luften, efter att Santi Cazorla lurat honom med en blixtsnabb dragning. Men spanjoren gick omkull och då hade domaren inget annat val än att blåsa för straff. Reprisbildern indikerade dock att kontakten var minimal - om den ens existerade - spelarna emellan.

Mikel Arteta var hur som helst stensäker när han klev fram för att slå straffen. Med en nätt chipp mitt i mål överlistade han Myhill läckert.

Efter 36 minuter höll Jack Wilshere på att glidtackla in 2-0, men bollen slank centimeter utanför stolpen.

Istället var det Mikel Arteta som - ännu en gång - chippade in en straff mitt i målet. Den här gången blev Alex Oxlade-Chamberlain fälld i det föregående läget.

Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Gervinho, Giroud

WBA: Myhill; Reid, McAuley, Olsson, Ridgewell; Morrison, Mulumbu; Odemwingie, Gera, Brunt; Long

Publicerad 2012-12-08 kl 21:00