TV: Arsenals två mål på två minuter räddade poängen

Liverpool hade alla tre poängen i sina händer efter en timmes matchspel. Då vaknade Arsenal och kvitterade två gånger om till 2-2.

Luis Suarez firar sitt 1-0-mål.

Liverpool såg ut att gå mot en övertygande seger på Arsenals hemmaplan Emirates Stadium. Redan efter fem minuter hittade lagets skyttekung Luis Suarez nätmaskorna genom ett ganska retfullt skott till 1-0.

Efter timmen spelad drygade Liverpool även ut ledningen. Jordan Henderson stångades med fyra Arsenalspelare och fick till slut bollen framstudsad till sig. Med en enkel bredsida kunde han sedan peta in bollen till 2-0.

Bara fem minuter senare kunde Olivier Giroud dock väcka hoppet hos Arsenal. Med pannan skickade fransmannen in 1-2-reduceringen.

Och som hoppet väcktes. Ytterligare två minuter senare sköt Theo Walcott stenhårt in 2-2-kvitteringen för Arsenal.

Båda lagen hade sedan flera goda chanser till ett avgörande mål - men det uteblev. Resultatet är icke bra för någon av klubbarna som nu tappar mark på Europaplatserna.