TV: Chelsea nära ligatiteln - spelade 0-0 mot Arsenal

Chelsea och Arsenal spelade 0-0 på Emirates Stadium. Därmed är José Mourinhos lag mycket nära att ta hem ligatiteln i England.

Arsenal var nästintill tvunget att vinna eftermiddagens match mot Chelsea om laget skulle ha någon som helst chans att kunna utmana sina Londongrannar om ligatiteln.

Det var Chelsea som fick matchens första heta chans i toppmötet.

En kvart in i matchen kom Oscar fri och lobbade bollen över den utrusande David Ospina i Arsenalmålet. Ospina sprang rakt in i Oscar som knockades och blev liggande medan bollen nickades undan av Hector Bellerin

Chelsea ville ha en straffspark men domaren Michael Oliver lät incidenten passera och Oscar fick gå av planen i halvtid.

I den 34:e minuten var det Arsenalspelarna som ropade på straff. Ett skott av Cazorla tog då på Gary Cahills arm men domare Oliver valde att fria än en gång.

Även om Arsenal i den andra halvleken låg på för ett ledningsmål kammade man noll mot ett Chelsea som spelade mycket stabilt bakåt. Chelsea.

Matchen slutade 0-0 och Chelseaspelarna jublade när slutsignalen ljöd, då resultatet gör att Chelsea nu är mycket nära att bli mästare i Premier League. Laget behöver bara fem poäng för att säkra titeln.