TV: City tappade poäng mot jumbon - Titelstriden kan vara över

Jumbon Sunderland kan ha spelat bort City från titelstriden. På bortaplan ledde man sent med 2-1 och kunde ha vunnit, men målvakten Mannone tappade in Samir Nasris skott.

Manchester City kan vara borta från titelstriden efter en rejäl besvikelse hemma mot Sunderland. Jumbon i ligan ledde sent med 2-1 efter att Connor Wickham gjort två mål. En poäng fick City dock med sig efter Mannones tabbe, men det var två viktiga poäng som Manchesterlaget tappade i jakten på Liverpool och Chelsea. Nu kan hoppet om ligasegern vara borta.

I den första halvleken behövde Fernandinho bara 114 sekunder på sig för att göra sitt femte Premier League-mål för säsongen. Fri med målvakten placerade han säkert in 1-0.

För Sunderland byttes Sebastian Larsson in i den 68:e minuten. Han ersatte då Emanuele Giaccherini.

I den 73:e minuten kom kvitteringen efter en bra period av Snderland. Connor Wickham kunde stöta in 1-1 från nära håll och tystade Etihad.

Än bättre skulle det bli för Wickham och Sunderland. Tio minuter senare dundrade han in sitt andra mål bakom Joe Hart. Ett hårt skott vid stolproten.

City kunde dock kvittera när Vito Mannone enkelt tappade in Samir Nasris skott. Sunderlands tvåmålsskytt Connor Wickham var missnöjd över att laget tappade segern i slutet.
- Vi är besvikna över en poäng, sade Sunderlands tvåmålskytt Connor Wickhem i en officiell TV-intervju efter matchen.

För Manchester City betydde krysset att man tappar på Liverpool och Chelsea i toppen. Man är sex poäng bakom ledande Liverpool i toppen, med en match mindre spelad.

Publicerad 2014-04-16 kl 22:49