TV: Födelsedagsbarnet matchhjälte när Spurs sänkte City

Manchester City och Tottenham hade möjlighet att krympa avståndet till serieledande Leicester efter att Arsenal vann lagens möte tidigare på söndagen med 2-1.

Det var en viktig match som utspelade sig i Manchester. Hemmalaget City hade chans att knappa in på toppstriden - gästerna Tottenham likaså.

De första tio minuterna visade båda lagen prov på bra spel, även om City verkade vara laget med lite mer självförtroende.

Med kvarten spelad fick Silva chansen att inleda målskyttet, men Spurs fick undan bollen till en hörna. Det var inget av lagen som fick till det i första halvlek - dock hade gästerna ett massivt bollövertag.

I andra halvlek kom så det förlösande målet. Men det var inte hemmalaget - utan Spurs som fick in den. Domaren blåste straffspark efter hands av Citys Raheem Sterling, som vände ryggen till efter ett skott. Harry Kane stegade fram och satte kyligt straffen i mål vilket innebar 1-0.

Det skulle dröja ända till den 74:e minuten innan City fick hål på gästerna. Iheanacho klev fram och satte vackert kvitteringsmålet för hemmalaget. 19-åringen har nu gjort sju mål på de elva senaste matcherna.

Med ungefär tio minuter kvar spelade Lamela fint fram till Christian Eriksen - som satte bollen i mål. 2-1 för Tottenham, och tränaren Pochettino kunde inte hålla tillbaka glädjekänslorna. Eriksen fyllde för övrigt 24 år, och fick nog i och med målet den bästa presenten för dagen.

Trots att City tryckte på i slutminuterna kunde Spurs hålla undan. Detta betyder att London-laget har häng på ledande Leicester - endast två poäng skiljer lagen åt. Det ser ut som att titelracet blir en riktig rysare.