TV: Liverpool vann efter galna avslutningen - fyra mål på sju minuter

Det blev en helt galen målexplosion i slutet när Liverpool besegrade QPR med 3-2. QPR kvitterade två gånger men Pool åkte ändå hem med tre poäng.

Hemmalaget inledde starkt och efter nio minuter var Charlie Austin nära att ge hemmalaget ledningen. Anfallaren tråcklade sig igenom Liverpool-försvaret och kom fri mot målet. Men Simon Mignolet kom ut på ett bra sätt och kunde täcka undan skottet.

I den 28:e minuten fick Leroy Fer ett jätteläge att ge QPR 1-0. På ett inspel fick han bollen bara några meter ifrån mål men smällde den stenhårt i ribban.

Några minuter senare fick Fer ett nytt jätteläge när han nickade i ribban. På returen var det oerhört nära att QPR kunde få in bollen men Liverpool lyckades undvika ett baklängesmål.

Istället var det gästerna som skulle ta ledningen via en van måltjuv. Glen Johnson tryckte in ett hårt inlägg mellan målvakt och backlinje - då klev Richard Dunne fram och gjorde det han gjort nio gånger förut: självmål. QPR-backen styrde in bollen i eget mål och har alltså gjort 10 självmål i Premier League, ett mindre trevligt rekord.

Men QPR skulle komma tillbaka. I den 87:e minuten forcerade Eduardo Vargas in 1-1 för hemmalaget.

Glädjen blev dock kortvarig. Liverpool kontrade bara två minuter senare och Coutinho vek in från kanten och avslutade med ett snyggt skott vid bortre stolpen.

Men hemmalaget hade krafter kvar. Mindre än två minuter senare slog Eduardo Vargas till igen. Hans nick räddades av Simon Mignolet, men då hade den redan passerat mållinjen.

Den galna målexplosionen var dock inte slut där.
Liverpool hann med en målchans till när Raheem Sterling drev upp på vänsterkanten. Hans inspel täcktes av Steven Caulker in i det egna målet. Matchens andra självmål blev också matchens sista.

I en galen upplösning på matchen gjordes fyra mål på sju minuter.

Se höjdpunkterna från matchen vid 8:13 i sändningen

Publicerad 2014-10-19 kl 16:25