TV: Målorgie för Liverpool - sex olika målskyttar

Aston Villa tog emot Liverpool i Premier League. Det slutade med en fullständig målfest för gästerna.

Jürgen Klopps mannar hade halkat ner till en elfte plats i ligan. Matchen borta mot Aston Villa var därför en viktig sådan för Liverpool.

Med kvarten spelad fick Daniel Sturridge chansen. Spelaren, som har dragits med skador en längre tid, nickade in bollen till 1-0 för gästerna. En bekväm start för Liverpool.

Det skulle komma mer. James Milner inläggsfrisparkade ett skott som seglade in bakom Villas målvakt Bunn till 2-0 för Liverpool. En målchans som kom från ingenstans skulle man kunna säga.

Det var Liverpool som dominerade första halvlek. Sturridge fick ännu en chans i slutminuterna men Bunn räddade skottet.

Den andra halvleken handlade även den bara om Liverpool. Med ungefär halvtimmen kvar stötte Can in även 3-0. Bara minuten senare utökade Origi - som byttes in i stället för Sturridge - ledningen till 4-0. Clyne tyckte inte att det räckte, strax därefter rullade han in även 5-0, efter en stökig situation framför Villas mål. Stora delar av hemmapubliken bestämde sig då för att trava hemåt.

De som stannade kvar fick dock ännu en chock. Touré ville också vara med i målprotokollet, och tryckte in 6-0 till bortalaget.

Villa försökte mildra skadan. I den 79:e minuten var Sinclair nära, men tröstmålet uteblev.

Slutresultatet stannade vid 6-0, vilket innebar tre viktiga poäng för Liverpool. Med sex mål, och dessutom sex olika målskyttar kommer nog Klopp sova gott i natt.