TV: Martials succé fortsätter - två nya mål av talangen

Manchester United såg till att det är dubbelt Manchester i topp i Premier League tack vare 3-2 borta mot Southampton. Superdyra supertalangen Anthony Martial gjorde sin första match från start och gjorde två mål.

Med 13 poäng efter sex omgångar är Manchester United bara två efter stadsrivalen City. United kom tillbaka efter Southamptons starka inledning och Grazianos Pelles ledningsmål.

Inte minst Anthony Martial. 19-åringen, som blev tidernas dyraste tonåring då han köptes från Monaco för 470 miljoner kronor, satte kyligt både 1-1 och 2-1 för United. Hans tredje mål i ligan efter att ha nätat som inhoppare mot Liverpool förra helgen. Juan Mata tryckte in returen på Memphis Depays stolpskott i 68:e minuten och segern såg säker ut för United.

Men italienaren Pelle använde sin längd till fullo och nickade snyggt in Southamptons oväntade reducering i 86:e minuten och med fem tilläggsminuter blev det en svettig avslutning för United, som dock höll undan. Mycket tack vare David De Gea, den spanske målvakten som var snubblande nära att försvinna till Real Madrid.

Son Heung-Min gjorde målet som gav Tottenhams den första hemmasegern i Premier League i höst, när Crystal Palace besegrades med 1-0. Det var lagets andra raka seger efter en trög säsongstart.

Son, nyförvärv från Leverkusen för 18 miljoner pund (230 miljoner kronor), gjorde även två mål då Tottenham vann med 3-1 över Qarabag från Azerbajdzjan i Europa League i torsdags.

Liverpool fick nöja sig med 1-1 hemma mot Norwich. Danny Ings gav Liverpool ledningen i början av andra halvlek, men Russell Martin kvitterade. Daniel Sturridge gjorde comeback i Liverpool efter höftoperationen i april. Båda lagen har åtta poäng och lång väg upp till topplagen.