TV: Milner och Sturridge visade Liverpool vägen

Tack vare två mål från Daniel Sturridge och ett från JHames Milner slog Liverpool Aston Villa med 3-2 i Premier League.

När Milner satte 1-0 hade det bara gått 66 sekunder av matchen, och därmed noterades han för årets snabbaste mål hittills i Premier League. Ett fint vänsterskott från kanten av straffområdet.

I andra halvlek ökade Daniel Sturridge på till 2-0 med ett tungt skott. Samme Sturridge satte även 3-1 efter att Villa slunkit emellan med en reducering från Rudy Gestede.

Det blev dock dramatiskt med 20 minuter kvar, när Rudy Gestede satte sitt andra för dagen och reducerade till 3-2.

Aston Villa: Guzan, Hutton, Richards, Lescott, Amavi, Sanchez, Gana, Westwood, Gestede, Grealish, Sinclair.

Liverpool: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Can, Lucas, Milner, Coutinho, Ings, Sturridge

Publicerad 2015-09-26 kl 19:30