TV: Se hur Defoe förstörde för Liverpool

Liverpool tog emot Sunderland på Anfield under lördagen - och tappade en 2-0-ledning till 2-2.

Liverpool fick en tung start på eftermiddagen hemma mot Sunderland. Redan efter tolv minuter tvingades mittbacken Dejan Lovren byta på grund av vad som såg ut som lårproblem. Kolo Touré kom in.

I paus stod det 0-0, efter en ganska händelsefattig första halvlek.

Men efter en timmes spel nickade Roberto Firmino in 1-0 till Liverpool. Anfallaren hittade det bortre hörnet efter ett inlägg.

Tio minuter senare utnyttjade Firmino slarv i Sunderland-försvaret, snodde bollen och hittade in till en helt ren Adam Lallana i straffområdet. Lallana rullade in 2-0 i öppet mål.

Men trots att Liverpool såg ut att gå mot en seger tappade man sin ledning. Adam Johnson reducerade för Sunderland i den 84:e minuten och fem minuter senare satte Jermaine Defoe 2-2.

Matchen slutade 2-2.

Se Sunderlands mål i sportsändningen ovan.

Liverpools startelva: Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Milner, Can, Henderson, Allen, Lallana, Firmino

Sunderlands startelva: Mannone, Jones, van Aanholt, O’Shea, Kone, Kirchhoff, Cattermole, M’Vila, Khazri, Watmore Defoe.