TV: Sturridge ordnade Liverpools premiärvinst

Utan Luis Suarez klev Daniel Sturridge fram och satte 2-1 i Liverpools Premier League-premiär mot Southampton.

Daniel Sturridge gör 2-1 för Liverpool

Utan förra säsongens skyttekung Luis Suarez vilar ett tungt anfallsansvar på Daniel Sturridges axlar - och han orkade bära den vikten i mötet med Southampton.

Det började bra för Liverpool när Jordan Henderson vann en duell på mittfältet och spelade fram Raheem Sterling som kunde göra 1-0 för hemmalaget.

I andra halvlek utjämnade Southampton när Tadic elegant klackade fram en framrusande Nathaniel Clyne som dunkade upp 1-1 bakom Mignolet i Liverpools mål.

Sturridges 2-1 mål kom i 79:e minuten när han höll sig framme på en andraboll och från nära håll kunde skarva in 2-2 till Anfieldpublikens stora glädje.

Southampton var sedan nära när Schneiderlin träffade ribban i 88:e minuten men Liverpool kunde andas ut och bärga tre premiärpoäng.

Publicerad 2014-08-17 kl 16:40