TV: United förstörde guldfesten - tillfälligt

Det blev inget guld under söndagen för Leicester. Laget tog en poäng borta mot Manchester United och får vänta ytterligare på ligatiteln.

Redan efter åtta minuters spel så skulle Leicester-supportrarna sätta guldfirandet i halsen. Uniteds unga stjärna Anthony Martial blev helt fri inne i straffområdet och kunde dundra in Valencias inlägg till 1-0. Hemmapubliken jublade samtidigt som gästerna fick sig en tankeställare då dagen bara skulle bli en guldfest.

Det skulle dock bara ta tio minuter innan Leicester var inne i matchen igen. Mittbacken och lagkaptenen Wes Morgan kom först till bollen på en frispark utifrån och nickade in bollen bakom De Gea. Ett viktigt mål för serieledarna som inledningsvis inte riktigt var med i matchen.

Med fem minuter kvar att spela så fick den förre United-spelaren Danny Drinkwater sitt andra gula kort och blev utvisad. Med reducerat manskap kunde gästerna inget annat än att bara försvara sig på Old Trafford.

Matchen slutade 1-1 vilket innebär att Leicester kan bli mästare i kostym under måndagen ifall Tottenham tappar poäng. Under söndagen får dock laget ha kvar champagnen i kylskåpet då de matematiskt fortfarande kan tappa ligatiteln.

Manchester United: De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Rojo - Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial - Rashford

Leicester: Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Kante, Drinkwater, Schlupp, Okazaki - Ulloa.

Se höjdpunkter från matchen i sportsändningen i spelaren ovanför.