TV: United kryssade mot Newcastle efter stor dramatik

Manchester United fick bara 0-0 hemma mot Newcastle - och detta efter stor dramatik i slutminuterna.

Efter två raka segrar i inledningen av Premier League tappade United i dag sina första poäng för säsongen efter det mållösa hemmamötet med Newcastle.

United började matchen bäst och Wayne Rooney nätade redan efter tre minuter - men målet dömdes bort för offside.

United fortsatte sedan att trycka på och hade bland annat ett ribbskott efter drygt 20 minuters spel.

I den andra halvleken gjorde United allt för att få in ledningsmålet och fick sin bästa chans på stopptid. Chris Smalling nådde högst men backens nick gick i stolpen och matchen slutade mållös.

Se höjdpunkter från matchen i Sporten i spelaren ovan.

Publicerad 2015-08-22 kl 19:35