TV: Uniteds kaossäsong fortsätter - nollade trots Di Marías fina insats

Manchester Uniteds problemsäsong fortsätter.

Mot Burnley fick storklubben nöja sig med 0-0, trots att Angel Di María gjorde en fin insats.

Efter tre omgångar är laget utan seger i Premier League.

Trots den dyre argentinarens närvaro såg de första minuterna på Turf Moor ut som Manchester Uniteds säsong, under Louis van Gaal, har gjort tidigare. Desorganiserat försvarsspel och en välskruvad frispark gav hemmalaget Burnley, nykomlingar, två utmärkta lägen direkt.

Di Maria startade som en central, sittande, innermittfältare bredvid Darren Fletcher och visade direkt kvalitet med några fina aktioner. När Angel di Maria byttes ut efter 70 minuter stod det, trots det fina spelet från nyförvärvet, fortfarande 0-0 på Turf Moor.

Och det resultatet stod sig matchen ut. Uniteds forcering i slutet bar inte frukt, utan Louis van Gaals manskap fick bara med sig en poäng. På de tre inledande omgångarna i Premier League har klubben inhöstat tre pinnar.

Burnley: Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee - Arfield, Jones, Marney, Taylor - Ings, Jutkiewicz

Manchester United: De Gea - Valencia, Jones, Evans, Blackett, Young - Fletcher, Di Maria - Mata - Rooney, van Persie