TV: Värvningarna glänste när United tog första segern - se Di Marias första mål i United-tröjan

Manchester Uniteds rekordvärvning Angel di Maria presenterade sig på allra bästa sätt inför publiken i hemmadebuten.

Argentinaren inledde målskyttet när United tog sin första ligaseger för säsongen med 4—0 mot Queen Park Rangers. Efter drygt 20 minuter knorrade di Maria in bollen till 1—0 på en inläggsfrispark som letade sig hela vägen in i mål bakom QPR-målvakten Robert Green.

Tio minuter senare var det dags för ett annat nyförvärv — Ander Herrera från Athletic Bilbao — att näta. 2—0-målet kom efter en lång löpning av Angel di Maria på vänsterkanten.

Wayne Rooney satte sedan 3—0 före pausvilan. Juan Mata avslutade Uniteds målkalas i den andra halvleken när han skickade upp bollen i nättaket till 4—0.

Monaco-lånet Radamel Falcao ersatte sedan Mata och gjorde därmed debut i United-tröjan.

Ni kan se Angel di Marias första mål i Manchester United 01.50 in i klippet.

Man U: De Gea, Rafael, Evans, Rojo, Blackett, Blind, Herrera, Mata, Di Maria, Rooney, Van Persie

Bänk: Lindegaard, Shaw, Fletcher, Januzaj, Valencia, A Pereira, Falcao

QPR: Green, Caulker, Austin, Phillips, Ferdinand, Hill, Isla, Sandro, Fer, Hoilett, Kranjcar

Bänk: McCarthy, Traore, Onuoha, Henry, Vargas, Zamora, Taraabt

Publicerad 2014-09-14 kl 19:37