Två nya mål av Sterling i Citys jättekross

Raheem Sterling inledde Manchester City-karriären med mål redan efter två minuter.
I dag noterades nyförvärvet för två nya mål när City krossade Vietnams landslag med hela 8-1.

Raheem Sterling har fått en lyckad start på sin tid i Manchester City. Redan efter två minuter och 17 sekunder i debuten mot Roma förra veckan hittade storvärvningen nätet.

Mot Real Madrid i Sterlings andra match blev det dock inga mål och förlust med 4-1.

Men i dag var 20-åringen tillbaka i målprotokollet. I träningsmatchen mot Vietnams landslag gjorde Sterling två mål i första halvlek, bland annat genom ett riktigt vackert avslut. De nya målen betyder att engelsmannen nu är uppe i tre mål på tre matcher för City.

Vietnam kunde inte bjuda på något vidare motstånd och Manchester City vann med hela 8-1 efter att även David Silva och Aleksandar Kolarov gjort två mål vardera. 19-åringarna Marcos Lopes och José Angel Pozo byttes in och stod för varsitt mål.

Publicerad 2015-07-27 kl 17:10