TV: Uniteds superkollaps - tappade 3-1-ledning till 3-5-förlust mot Leicester

Uniteds nyförvärv glänste mot Leicester fram till 3-1 för bortalaget. Sedan kollapsade man totalt. 1-3 blev 5-3 för Leicester.

Det var ett framtungt Manchester United som besöker Leicester City. Angel Di Maria på det centrala mittfältet hade Wayne Rooney, Radamel Falcao och Robin van Persie att försöka måtta bollar på i anfallet. Och inledningsvis glänste också superkvartetten.

Efter en knapp kvart kom ledningsmålet för gästerna. Radamel Falcao slog ett inlägg till Robin van Persie som satte 1-0. 2-0 var ännu snyggare när Wayne Rooney spelade fram Angel Di Maria som mycket vackert chippade in 2-0.
Strax efter reducerade dock Leonardo Ulloa.

I den andra halvleken utökade Manchester United sin ledning när Angel Di Maria skickade in en skottpass i straffområdet som Ander Herrera snyggt klackade in.

Leicester reducerade och kvitterade sedan på bara några minuter. Först fick hemmalaget en straff som David Nugent säkert förvaltade.

Bara två minuter senare kvitterade Esteban Cambiasso för Leicester. Argentinaren fick bollen i straffområdet och med ett lågt skott kunde han överlista David De Gea.

I den 79:e minuten var vändningen fullbordad för Leicester. Jamie Vardy kom fri med De Gea efter att Juan Mata halkat högt upp i banan och Vardy placerade säkert in bollen.

Olyckan för Manchester United var dock inte slut där. Leicester fick straff bara tre minuter senare och Tyler Blackett fick syna domarens röda kort.

Ulloa slog dit bollen fram till 5-3 för Leicester och fullbordade en totalkollaps för Manchester United. Efter matchen var Louis van Gaal mycket besviken.