Uniteds totala kollaps - krossat av lag i tredjeligan

Manchester Uniteds totala haveri fortsätter och mot MK Dons i ligacupen åkte laget på en praktsmäll när man förlorade med 4-0.

Efter en poäng på två matcher i ligan var Manchester United i skriende behov av ett bra resultat när laget gästade Milton Keynes och MK Dons, till vardags i tredjeligan.

Men mycket överraskande var det hemmalaget som satte ledningsmålet i den första halvleken. Will Grigg satte 1-0 efter 25 minuters spel.
Det kunde dessutom ha blivit betydligt värre i den andra halvlekens inledning när Jonny Evans blockade ett skott i eget straffområde med armen. Domaren valde dock att fria och United slapp en straff emot sig.

Och värre blev det. Efter en timmes spel slog MK Dons till på en kontring som avslutades med att samme Grigg mötte ett inlägg med bröstkorgen och styrde in 2-0.

Det blev även 3-0. Arsenallånet Benik Afobe frispelades och satte 3-0. Samme Afobe satte även 4-0 i slutet av matchen.
Publicerad 2014-08-26 kl 22:56