West Ham föll tungt i Moyes första match vid rodret

Fem raka matcher utan seger.
West Ham har det tungt i Premier League och i David Moyes första match som tränare blev det förlust mot Watford.

För knappt två veckor sedan presenterades David Moyes som ny tränare i krislaget West Ham. Men den 54-årige skotten fick en tung start i sin nya klubb.

Under söndagen ställdes London-laget mot Watford på bortaplan och hamnade tidigt i underläge. Efter en tilltrasslad situation i det egna straffområdet kunde Will Hughes placera in sitt första Premier League-mål i karriären fram till 1-0.

I slutet av den första halvleken fick sedan Marko Arnautovic chansen att kvittera - men Heurelho Gomes svarade för en dubbelräddning av högsta klass. I stället ökade Watford på sin ledning efter drygt en timme spelad genom Richarlison. Det var succéförvärvets femte ligamål för säsongen.

Med knappt 20 minuter kvar kom nästa smäll för West Ham. Arnautovic landade olyckligt efter en duell och tvingades utgå skadad. Watford höll undan och vann till slut med 2-0.

West Ham har nu fem raka ligamatcher utan seger och återfinns på nedflyttningsplats i Premier League efter tolv omgångar.