West Ham hakar på i toppen - 2-0 mot nykomlingen

West Ham fortsätter att imponera i Premier League. Efter 2-0-segern mot nykomlingen Leicester är man alltjämnt på en Champions League-plats.

West Ham har varit Premier League-höstens stora överraskning. London-klubben ligger fyra i serien och tog en ny seger under lördagen.

Nykomlingen Leicester var på besök på Boleyn Ground men fick åka hem utan poäng. Andy Carroll bjöds på 1-0 i den 24:e minuten efter en miss i bortaförsvaret. Anfallaren stod för en vacker lyftning över målvakten.

Tio minuter in i den andra halvleken satte Stewart Downing dit 2-0 för West Ham. Laget knappade i och med segern in på Manchester United, som kryssade mot Villa, på tredjeplatsen. En poäng skiljer nu till West Ham på fjärdeplats.

Publicerad 2014-12-20 kl 18:29