West Ham tog skön seger - lyfter från botten

West Ham har haft det blytungt i säsongsinledningen. Men borta mot Crystal Palace kom en skön seger efter att Manuel Lanzini satt matchens enda mål. Christian Benteke blev hemmalagets syndabock med en straffmiss.

Manuel Lanzini firar West Hams 1-0-mål.

Efter fem raka matcher utan seger, varav fyra förluster, kom äntligen en trepoängare för West Ham. Borta mot Crystal Palace vann laget med 1-0, trots straff och rött kort emot sig.

I den 19:e minuten tog West Ham ledningen när Aaron Cresswell spelade in bollen till Manuel Lanzini som kyligt styrde in 1-0.

Slutminuten i den första halvleken handlade om Christian Benteke. Först fick anfallaren chansen från straffpunkten. Benteke stannade upp, fintade ner målvakten och sköt bollen utanför det högra krysset.
Direkt efter straffmissen var belgaren nära att revanschera sig, men hans nick gick stolpe och ut och halvleken slutade med West Ham i ledningen.

En kvart från slutet blev Aaron Cresswell utvisad efter två gula kort på en minut. Det andra kom efter att backen varit uppe med armen mot Wilfried Zahas ansikte.

Men West Ham lyckades hålla undan med en man mindre. En mycket skön 1-0-seger för London-laget som lämnar nedflyttningsplats.