Wrexhams cupdröm i kras - Sheffield United avgjorde på tilläggstid

FA-cupen

Wrexhams FA-cupdröm gick i tusen bitar.
Sheffield United avgjorde rysaren på tilläggstid.

Wrexham, som spelar i engelska femtedivisionen, var på väg mot en cupknall mot Sheffield United i FA-cupen när lagen möttes den 29 januari. Laget, som skådespelaren Ryan Reynolds är delägare i, ledde ända in på tilläggstid. Då gjorde Sheffield United 3-3 och tvingade fram omspel.

I dag ägde den omspelade matchen rum och den blev minst lika dramatisk.

Svensk-bosniern Anel Ahmedhodzic gav Sheffield United ledningen i den 50:e minuten med ett välplacerat avslut från nära håll.

- Ett fantastiskt avslut. Det ser ut som att han vore forward, sa Clinton Morrison, tidigare landslagsspelare för Irland, i BBC.

Mittbacken orsakade kort därefter en straff. En straff som Paul Mullin satte dit 1-1 på.

Wrexham fick ytterligare en straff med dryga 20 minuter kvar. Men den gången brände Mullin den gyllene chansen och matchen led mot förlängning.

På tilläggstid uppfattade dock Billy Sharp ett försvarsmisstag hos Wrexham och han satte dit 2-1. I slutminuterna skickade dessutom Sander Berge in 3-1 och Championshiplaget förstörde Wrexhams cupdröm.

I den femte omgången av FA-cupen ställs Sheffield United mot Tottenham.

Publicerad 2023-02-07 kl 22:56