Zlatan hjälte för United - avgjorde med minuter kvar

Då klev Zlatan Ibrahimovic fram.
Svensken gjorde 2-1 i minut 88 och sköt alla poängen till Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic har gjort det igen. När det såg som mörkast ut för Manchester United på Selhurst Park klev svensken fram och frälste de tillresta supportrarna.

Och han gjorde det i absolut sista stund.

Efter en trevande första halvlek och tveksamma första 45 minuter spräckte man till sist nollan med halvlekens sista anfall. Juan Mata slog frisparken som Zlatan Ibrahimovic styrde ner till Paul Pogba. Pogba å sin sida gjorde inget misstag utan rakade in 1-0.

Det är dock tveksamt om målet skulle godkänts. Dels såg det ut att vara misstänkt offside på Paul Pogba - och dessutom visade tv-bilderna att bollen möjligtvis touchade Zlatan Ibrahimovic på armen.

- Det kan ha varit så (att bollen tog på armen). Jag försökte få fram bollen till Paul eftersom jag såg att han var fri och jag tror att den tog handen lite grann och sedan magen. Jag får titta på bilderna, säger Zlatan i Viasat.

Hemmalaget jobbade sig dock in i matchen och 1-1 kom inte helt orättvist genom James McArthur.

United hade sedan bud på ett nytt ledningsmål två gånger om. Först ville gästerna ha haft straff i samband med att Joe Ledley rensade undan bollen med armen - och därefter protesterade man kraftigt efter att Juan Matas mål vinkats av för offside.

Men gästerna - och en viss Zlatan Ibrahimovic skulle få sista ordet. Med bara ett par minuter kvar av ordinarie speltid tog svensken tillvara på den lilla vinkel som gavs i offensivt straffområde och tråcklade in bollen i det bortre hörnet med vänsterfoten.

- Jag hade gärna gjort det tidigare. Men möjligheten dök upp, bra passning från Paul och jag försökte egentligen bara träffa mål. Den gick in och det gav oss de tre poängen. Väldigt viktigt för oss.

Målet var svenskens nionde i ligaspelet, fjortonde totalt, sedan ankomsten till United. Målet gör att United kliver upp på 27 poäng och placerar sig på en sjätte plats i Premier league-tabellen.

Crystal Palace: Hennessey – Ward, Dann, Delaney, Kelly, McArthur, Flamini, Cabaye, Lee, Zaha, Benteke

Manchester United: De Gea – Bailly, Jones, Marcos Rojo, Blind – Carrick, Herrera - Mata, Pogba, Rooney – Ibrahimovic