Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

13:00: Se lottningen av Europa League - direkt på fotbollskanalen.se

Europa League

AIK och Helsingborg är med i Europa League.. Nu kan de få möta lag som Inter, Liverpool och Marseille. I morgon lottas grupperna - och fotbollskanalen.se sänder direkt från 13:00.

Det kan bli riktigt stora fotbollsfester på Råsunda och Olympia i höst. I morgon lottas de svenska lagen in i sina respektive grupper och de kan få möta lag som Liverpool, Tottenham, Inter, Napoli, Marseille, Athletic, Atletico Madrid, PSV, Newcastle och Lyon. Fotbollskanalen.se sänder direkt från 13:00.

Lagen har redan delats upp i seedningsgrupper och både Helsingborg och AIK hamnade i den fjärde seedningsgruppen vilket lovar tufft motstånd men som sagt - chans till stora matcher. I första seedningsgrupp återfinns lag som Liverpool, Inter, Sporting, titelförsvarande Atlético Madrid, Marseille och Tottenham.

Annons

I andra gruppen kan de svenska lagen få möta Athletic, Napoli, Fenerbahce och FC Köpenhamn medna tredje seedningsgruppen har lag som Lazio, Newcastle och Borussia Mönchengladbach.

Så följ med oss på fredagen - 13:00 på fotbollskanalen.se.

TV4 Sport och TV4 Sport Xtra sänder massvis av matcher från hela turneringen.

Publicerad 2012-08-31 kl 12:23
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto