Atlético vann stort igen - Torres tvåmålsskytt

Europa League

Atlético Madrid hade 3-0 med sig från hemmamötet med Lokomotiv Moskva.
I returen vann spanjorerna stort igen och är vidare efter totalt 8-1.

Atlético Madrid var numret för stort för Lokomotiv Moskva i Europa Leagues åttondelsfinal. Det första mötet i Spanien slutade 3-0 till hemmalaget. I returen i Ryssland tog Atlético en ny stor seger och vann med 5-1.

Angel Correa gav gästerna ledningen efter en kvart när han tog sig in i straffområdet och avslutade säkert i det bortre hörnet. Maciej Rybus kvitterade med en rökare mellan benen på en försvarare och ställde Axel Werner.

Direkt i andra halvlek tog Atlético ledningen igen när Saul snyggt tryckte in Filipe Luis inspel med ett direktskott.

Fernando Torres utökade ledningen på en straff i den 65:e minuten, efter att Antoine Griezmann rivits ner. Några minuter senare slog Torres till igen efter att ha blivit frispelad av Angel Correa, fram till 4-1. I slutminuterna lyfte Antoine Griezmann mycket vackert in 5-1 för Atlético - vilket också blev slutresultatet i matchen.

Atlético är vidare efter totalt 8-1.