TV: Se Zlatan klacka fram United till kvartsfinal

Zlatan Ibrahimovic var tillbaka i Manchester Uniteds startelva mot Rostov under torsdagen.
Då klackassisterade han till segermålet när United avancerade till kvartsfinal i Europa League.
- Zlatans dröm om finalen i Stockholm finns kvar hos honom, säger José Mourinho till Kanal 9.

Redan i den fjärde minuten var Zlatan Ibrahimovic nära att ge Manchester United ledningen på Old Trafford. Rostovs målvakt räddade en nick från Marcos Rojo och på returen avslutade svensken i stolpen från nära håll.

I den 35:e minuten stod så stolpen i vägen igen för Zlatan. Svensken vred och vände innan han avslutade med ett hårt skott i den bortre stolpen.

Precis i inledningen av den andra halvleken skadade sig Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba, som tvingades kliva av.

Med 20 minuter kvar av matchen satte Manchester United sitt efterlängtade 1-0-mål. Zlatan Ibrahimovic spelade ut bollen på högerkanten, där Henrikh Mkhitaryan sedan hittade in till svensken inne i straffområdet. Då valde Zlatan att klacka bollen mot den bortre stolpen där Juan Mata dök upp och stänkte in bollen i nät från nära håll.

Manchester United vann matchen med 1-0 och är därmed vidare till kvartsfinal i Europa League med sammanlagt 2-1. För Zlatan väntar nu vila. Han är avstängd i två matcher till i Premier League, efter sin armbåge i ansiktet på Tyrone Mings.

- Zlatan spelade som laget, han var bra. Han kunde ha gjort ett fantastiskt mål, men stolpen bestämde sig för att det inte skulle bli hans dag. Drömmen om att nå finalen i Stockholm finns kvar hos honom, säger Uniteds manager José Mourinho till Kanal 9.

Se Zlatans ena stolpskott och hans klackassist i sportsändningen ovan.

Manchester Uniteds startelva: Romero - Bailly, Smalling, Rojo - Valencia, Herrera, Pogba, Blind - Mata, Mkhitaryan - Ibrahimovic

Rostovs startelva: Medvedev - Bajramjan, Mevlja, Navas, Kudrasjov, Terentjev - Noboa, Prepelita, Erokhin - Azmoun, Poloz