Juventus vidare till semifinal efter Pirlos frisparksmagi

Europa League

Andrea Pirlo öppnade målskyttet mot Lyon med en vacker frispark. Målet bäddade för Juves 2-1-seger som betyder att laget är vidare till semi.

Juventus tog ett stort steg mot semifinal när Andrea Pirlo snyggt knorrade in 1-0 på frispark redan efter fyra minuter. Frisparken kom till när Carlos Tevez fälldes precis vid gränsen av straffområdet.

Lyon utjämnade genom en nick från Jimmy Briand i den 18:e minuten.

I den andra halvleken återtog Juventus ledningen. Målet kom till efter en väldigt turlig situation där Claudio Marchisio slog in bollen till 2-1. Målet blev matchens sista och Juventus avancerar till semifinal efter totalt 3-1 i dubbelmötet.

Publicerad 2014-04-10 kl 21:13