Manchester United tar sig vidare - efter artonårige jokerns succé

Europa League

Han skulle inte ens starta. Då fick Marcus Rashford hoppa in när Anthony Martial blev skadad - det förtroendet tog han och blev matchhjäte med två mål i Manchester Uniteds kross.

Manchester United hade redan sedan tidigare en riktigt lång lista över skadade spelare och inte blev det bättre när Anthony Martial - som var tänkt att starta - tvingades kliva av redan på uppvärmningen med vad som såg ut som en lårskada. Han ersättes av debutanten Marcus Rashford i startelvan.

United fick en till smäll när Pione Sisto var framme och kunde smälla in 1-0 till danskarna efter 27 minuter spelade.

Men en kvittering skulle komma kvickt därefter. Memphis Depay var framme och slog in en boll i Midtjyllands straffområde som Bodurov olyckligt väggade in.

Tio minuter senare fälldes Ander Herrera i straffområde efter att Rømer fällt spanjoren. Landsmannen Juan Mata stegade upp men missade straffen.

Marcus Rashford som kom in till den här matchen efter en skada på Martial - fick ungefär 20 minuter in i andra halvleken sätta dit det ack så viktiga ledningsmålet till United.

Rashford skulle dryga tio minuter senare hålla sig framm igen och peta in 3-1 målet ett mål som tar United vidare i Europa League.

I 79:ende minuten blev Kristoffer Olsson utbytt.

Manchester United skulle också få smälla in ett till mål. Det kom på straff, denna gång var det Ander Herrera som ställde sig från elva meter och slog distinkt in bollen i mål.

Och minuten senare fick ifrågasatte Memphis Depay slå in 5-1 till United bakom ett i stort sett uppgivet Midtjylland och därmed fastställa slutresultatet.